0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Sidetable zwart metaal Léa

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Deze sidetable in zwart en van metaal is stoer en robuust en past daarmee perfect in een industrieel interieur. Maar ook – gedecoreerd met veel planten – in een bohemien of urban woonstijl komt de sidetable Lea perfect tot z’n recht. De gekruiste poten zorgen voor een speels effect. Hiermee is het ook geen standaard sidetable. Je haalt echt een uniek item in huis! Daarbij is deze sidetable omdat hij zwart en van metaal is, makkelijk en mooi te decoreren. Met planten kom je al een heel eind. En met donkere decoratie kun je echt een statement maken. Shop de sidetable Lea nu in de webshop bij WOONENZO of ga langs de woonwinkels om de sidetables in het echt te zien.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 120 cm
Hoogte
: 75 cm
Diepte
: 35 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.