0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sidetable Rafi

399,-
Productomschrijving

De unieke sidetable Rafi is gemaakt van mangohout en afgewerkt met gouden en donkerbruine details. Dit item is geschikt voor heel veel verschillende woonstijlen, je kunt er namelijk alle kanten mee op. Door de gouden details past dit prima in een woonstijl met veel goude touches of in een erg luxe uitziende interieur. Terwijl het mangohouten bovenblad er juist voor zorgt dat deze sidetable ook heel mooi past bij een landelijk en industrieel interieur. En zelfs in een bohemien woonstijl komt deze sidetable prachtig tot z’n recht. Een aantal van onze sidetables zijn in de woonwinkels te bekijken, maar de gehele collectie is natuurlijk ook in de webshop beschikbaar.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 50,5
Hoogte
: 91 cm
Breedte
: 121 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.