0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sidetable hout (set van 2)

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Twee voor de prijs van een! Deze prachtige sidetable van hout komt per set van twee. De sidetable van hout is robuust, stoer, maar komt ook in een landelijk interieur goed tot z’n recht. Je kunt er werkelijk alle kanten mee op. Zet deze sidetables bij elkaar neer voor een wat opgevulder effect en speel met het hoogteverschil. Of plaats ze los van elkaar. Leuk ook te combineren met planten en donkere vazen, of andere donkere accessoires. Zwart, bruin en donkerblauw staat namelijk super chic bij deze twee sidetables van hout! Door de donkere ombouw is dit ook een heel geschikt item om voor een witte of lichte muur te plaatsen: het hout en het metaal springen er dan extra uit. Shop deze sidetables nu in de webshop of in een van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 99 cm
Hoogte
: 83 cm
Diepte
: 29 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.