0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sidetable hout (set van 2)

395,-
Productomschrijving
Twee voor de prijs van een! Deze prachtige sidetable van hout komt per set van twee. De sidetable van hout is robuust, stoer, maar komt ook in een landelijk interieur goed tot z’n recht. Je kunt er werkelijk alle kanten mee op. Zet deze sidetables bij elkaar neer voor een wat opgevulder effect en speel met het hoogteverschil. Of plaats ze los van elkaar. Leuk ook te combineren met planten en donkere vazen, of andere donkere accessoires. Zwart, bruin en donkerblauw staat namelijk super chic bij deze twee sidetables van hout! Door de donkere ombouw is dit ook een heel geschikt item om voor een witte of lichte muur te plaatsen: het hout en het metaal springen er dan extra uit. Shop deze sidetables nu in de webshop of in een van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 29 cm
Breedte
: 99 cm
Hoogte
: 83 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.