0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sidetable Joia

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Deze prachtige sidetable is gemaakt van geweven riet en mangohout. Dit geeft een natuurlijke uitstraling aan jouw interieur. De landelijke- Ibiza of Long Island look is een trend van dit moment. Deze sidetable past dan ook prachtig in zo'n inrichting! En het is een échte blikvanger. Deze sidetable is mooi te decoreren met landelijke accessoires, zoals pampas pluimen, taupe-kleurige vazen of schalen of decoraties in de kleur crème. Door de drie lades kun je zelfs nog spullen opbergen in deze sidetable. Zonder dat het er rommelig uit ziet. Het praktische met het mooie combineren noemen ze dat! In onze collectie sidetables vind je meerdere sidetables met lades.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 120 cm
Hoogte
: 80 cm
Diepte
: 42 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.