0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sidetable Indah

789,-
Productomschrijving
Deze sidetable is een echt one of a kind meubel! De sidetable Indah is uitgevoerd in visgraat, wat op zich al heel uniek en bijzonder is. Maar daarnaast is deze tafel ook nog eens gemaakt van drijfhout. Drijfhout zorgt voor een robuust uiterlijk, maar is ook een echte eyecatcher. Met deze sidetable heb je dus niet alleen een praktische tafel om spullen op te decoreren, maar de tafel zélf is al decoratie. De ombouw is gemaakt van metaal en gaat daarom lang mee! Met de unieke sidetable Indah haal je dus een prachtige blikvanger in huis. Shop deze sidetable nu in de webshop. Of ga langs bij een van de woonwinkels voor onze gehele collectie sidetables.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 81 cm
Breedte
: 161 cm
Diepte
: 46 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.