0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Sidetable Indah

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Deze sidetable is een echt one of a kind meubel! De sidetable Indah is uitgevoerd in visgraat, wat op zich al heel uniek en bijzonder is. Maar daarnaast is deze tafel ook nog eens gemaakt van drijfhout. Drijfhout zorgt voor een robuust uiterlijk, maar is ook een echte eyecatcher. Met deze sidetable heb je dus niet alleen een praktische tafel om spullen op te decoreren, maar de tafel zélf is al decoratie. De ombouw is gemaakt van metaal en gaat daarom lang mee! Met de unieke sidetable Indah haal je dus een prachtige blikvanger in huis. Shop deze sidetable nu in de webshop. Of ga langs bij een van de woonwinkels voor onze gehele collectie sidetables.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 161 cm
Hoogte
: 81 cm
Diepte
: 46 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.