0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sidetable Eden

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
De sidetable Eden is een van onze persoonlijke favorieten. Deze unieke sidetable bestaat namelijk uit opbergruimte, is heel makkelijk en mooi te decoreren, maar is als meubel zelf ook een decoratie-item. Deze sidetable kun je namelijk tegen je muur aanzetten en eigenlijk ben je dan al klaar! Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen mooie accessories te plaatsen op de bovenplaat of het onderblad. De bakjes onder de bovenplaat zijn ideaal om kleine spulletjes in op te bergen. De sidetable Eden is door de smalle uitvoering een echte blikvanger in jouw woonkamer of hal! Maar staat natuurlijk ook prachtig in een keuken, woonkamer of eethoek. Bekijk hier de gehele collectie sidetables.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 42,5 cm
Breedte
: 122 cm
Hoogte
: 82,5 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.