0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Showmodel hoekbank leefhoek XXL - Den Haag

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Dit showmodel van de leefhoek XXL is op te halen in de woonwinkel van Den Haag. In de kleur zwart en materiaal lederlook. Ben je geïnteresseerd in dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice zodat er een afspraak voor ophalen gemaakt kan worden.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Zitdiepte
: 61 cm
Gewicht
: 220 kg
Hoogte
: 73 cm
Lengte
: 350 cm
Breedte
: 274 cm
In Showroom
: Ja, in Den Haag
Diepte
: 75 cm
Zithoogte
: 38 cm

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.