0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Showmodel hoekbank Magnum - Den Haag

Showmodel
795,- 595 26% Je bespaart € 200,00
Productomschrijving
Dit showmodel van de hoekbank Magnum is af te halen in onze woonwinkel in Den Haag. De bank komt in het materiaal lederlook en in de kleur zwart. Ideaal voor een stoer of industrieel interieur. Het hoekgedeelte zit vooraf gezien links. Daarnaast heeft deze hoekbank ook een slaapfunctie, dus je kunt er een slaapbank van maken. De breedte is 225 cm en de lengte is 275 cm. De schade aan dit product is minimaal en niet zichtbaar wanneer de bank in een hoek staat. Maak een telefonische afspraak via 088 - 188 18 18.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 85 cm
Zithoogte
: 51 cm
Breedte
: 225 cm
Gewicht
: 130 kg
In Showroom
: Ja, in Den Haag
Zitdiepte
: 68 cm
Lengte
: 272 cm

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.