0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Showmodel hoekbank Livio - Eindhoven

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Dit showmodel van de hoekbank Livio is op te halen in ons filiaal in Eindhoven. Deze bank is tevens een slaapbank en komt in de kleur zwart. Daarnaast is deze hoekbank inclusief opbergbox, wat natuurlijk handig is voor die extra opbergruimte. Deze bank verkeert in nieuwstaat.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 210 cm
Zithoogte
: 41 cm
Lengte
: 270 cm
In Showroom
: Ja, in Eindhoven
Hoogte
: 77 cm

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.