0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Showmodel commode Timo - Eindhoven

Showmodel
145,- 95 35% Je bespaart € 50,00
Productomschrijving
Dit showmodel van de commode Timo is af te halen in ons filiaal in Eindhoven. Neem telefonisch contact op voor een afspraak. Je kunt deze commode uiteraard ook zelf komen bekijken in onze woonwinkel in Eindhoven. En alle andere showmodellen in een van onze andere woonwinkels. We zijn open voor twee personen tegelijkertijd. Ook hiervoor neem je contact op met onze klantenservice, zodat er een afspraak gepland kan worden. Deze commode bestaat uit verschillende lades en is in nieuwstaat. Je kunt er dus veel van je spullen in kwijt en dat voor een mooie prijs!
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Eindhoven

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.