0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Showmodel boxspring Divalo - Den Haag

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Deze boxspring is 180 cm x 200cm, de grootste maat uit onze collectie. En komt daarnaast ook nog eens met opbergfunctie. Hier kun je al jouw spullen in kwijt, zodat je een opgeruimde slaapkamer hebt! De boxspring komt in de kleur grijs en het materiaal soro, wat een heel kwalitatieve stof is. Er is enkel wat schade aan de onderbox. En een klein gat in de onderplaat die je alleen ziet wanneer de onderbox wordt gebruikt. Dit is dus niet op het oog zichtbaar.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 126 cm
In Showroom
: Ja, in Den Haag
Lengte
: 205 cm
Breedte
: 143/163/183 cm
Zithoogte
: 60 cm

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.