0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Showmodel boxspring Borneo - Amsterdam

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Dit showmodel van de boxspring Borneo komt inclusief onderlades. En verkeert in nieuwstaat. Dit prachtige showexemplaar haal je op in ons filiaal in Amsterdam. Neem hiervoor telefonisch contact op met onze klantenservice. Dit product is gemonteerd en op voorraad, dus heb je meteen een meubel nodig, dan is deze boxspring perfect. Inclusief bonellvering matras, topper en twee opberglades. Exclusief hoofdbord.

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.