0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Showmodel bank Fleur - 3 zits - velvet - donkergroen

Showmodel
Adviesprijs 495,- 395 21% Je bespaart € 100,00
Productomschrijving
Dit showmodel van de prachtige 3-zits bank Fleur in velvet donkergroen heeft geen schade en wordt voor een scherpe prijs aangeboden. Ook als showmodel beschikbaar als 2-zits bank in dezelfde kleur en hetzelfde materiaal. Voor deze set of één van de twee banken, neem je contact op met onze klantenservice.

Interesse in dit showmodel? Dit item is meteen op te halen in onze woonwinkel in Rotterdam. Neem contact op met onze klantenservice voor een afspraak.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 200 cm
Breedte
: 85 cm
Hoogte
: 83 cm
Zithoogte
: 43 cm
Zitdiepte
: 54 cm
In Showroom
: Op te halen in Rotterdam
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Showmodel bank Fleur - 3 zits - velvet - donkergroen.
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Showmodel bank Fleur - 3 zits - velvet - donkergroen ook:

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.