0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95

Schoenenkast Carina

60

Productomschrijving

Deze schoenenkast is voor iedereen naar wens en maat te bestellen. Schoenenkast Carina is namelijk verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen. Zo past deze kast altijd bij jouw gang, hal of kamer. De schoenkast in de kleinste afmeting biedt ruimte voor ongeveer twaalf paar schoenen. Deze schoenenkast is verkrijgbaar in twee kleuren: houtkleurig en mat wit. Met Sonoma haal je het rustieke en landelijke in huis. Met mat wit het moderne. Zo past jouw schoenkast altijd bij jouw woning en de rest van jouw interieur. Ook nog op zoek naar een opbergplek voor jouw jassen en vesten? Kijk dan bij ons assortiment kapstokken.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Breedte
: 63 cm
Hoogte
: 85 cm
Diepte
: 23 cm

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.