0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij vrouw kleurrijk

89.95,-
Productomschrijving
Dit fantastische schilderij met een explosie van kleuren is een blikvanger en brengt warmte in jouw woning. Dit schilderij van een vrouw in een kleurrijke uitvoering komt inclusief een zwarte fotolijst. Al onze schilderijen komen standaard met een zwarte lijst. Je hoeft dus niet meer op zoek naar dé perfecte lijst. En nog handiger: wil je schilderijen mixen and matchen met elkaar, dan passen de lijsten al perfect bij elkaar. In onze collectie vind je meerdere schilderijen met vrouwen, maar ook schilderijen die geverfd lijken. Shop deze en andere schilderijen nu snel en veilig in onze webshop of in één van de WOONENZO woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Schilderij vrouw kleurrijk vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.