0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij leeuw zwart wit (150x100)

Productomschrijving
Dit prachtige schilderij van leeuw en een leeuwin is krachtig en stoer en natuurlijk een echte blikvanger. Een zwart wit schilderij kan aan iedere wand en is niet moeilijk te combineren met andere schilderijen, behang of bepaalde kleuren. Dat maakt het een nóg grotere musthave. Dit schilderij is 150 cm bij 100 cm en zal ook zeker opvallen aan jouw muur! Shop dit schilderij met leeuw en andere schilderijen met dieren nu in de webshop of in een van de WOONENZO woonwinkels. Mooie extra: dit schilderij komt ook nog eens inclusief de zwarte lijst die op de foto is afgebeeld.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Schilderij leeuw zwart wit (150x100) ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.