0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij leeuw zwart wit

109.95,-
Productomschrijving
Dit prachtige schilderij van leeuw en een leeuwin is krachtig en stoer en natuurlijk een echte blikvanger. Een zwart wit schilderij kan aan iedere wand en is niet moeilijk te combineren met andere schilderijen, behang of bepaalde kleuren. Dat maakt het een nóg grotere musthave. Dit schilderij is 150 cm bij 100 cm en zal ook zeker opvallen aan jouw muur! Shop dit schilderij met leeuw en andere schilderijen met dieren nu in de webshop of in een van de WOONENZO woonwinkels. Mooie extra: dit schilderij komt ook nog eens inclusief de zwarte lijst die op de foto is afgebeeld.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Schilderij leeuw zwart wit.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.