0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Salontafelset Tiziano

175,-
Productomschrijving
De salontafelset Tiziano komen als een set van drie, met alle drie een andere afmeting maar hetzelfde bovenblad. Ondanks de verschillen, passen en horen ze duidelijk bij elkaar. Ze komen namelijk allemaal in hetzelfde design. Een van de drie tafeltjes is in goud uitgevoerd, de ander in koper en weer eentje in zwart. Los, maar ook bij elkaar staat deze salontafelset bijzonder in jouw interieur. En geschikt voor verschillende soorten decoratie. Prachtig in een hal of gang, maar ook bij jouw zithoek. Shop deze salontafelset nu in de webshop. En bekijk ook zeker eens ons assortiment sidetables.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 30/35/40 cm
Diepte
: 30/35/40 cm
Hoogte
: 45/50/54 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.