0
Woonwinkels open tijdens Tweede Pinksterdag!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Salontafel zwart met print

49,-
Productomschrijving
Deze salontafel zwart met print is verkrijgbaar in twee prints. Een van de twee salontafels heeft een strip als bovenblad en is daarmee de salontafel met de meest rustige print. Een andere variant heeft een print van de New York Brooklyn Bridge, eentje een typisch aangezicht van Londen. En de meest kleurrijke variant heeft regenboogprint. Salontafel zwart met print heeft een bovenblad van glas en is uitgevoerd met zwarte poten. Deze salontafel is dus makkelijk schoon te houden en is leuk ter decoratie, voor in de hoek van een kamer bijvoorbeeld. Kijk voor leuke decoratie bij onze accessoires.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 105 cm
In Showroom
: Nee
Breedte
: 55 cm
Hoogte
: 32 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.