0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Salontafel zwart met print

49

Productomschrijving

Deze salontafel zwart met print is verkrijgbaar in vier prints. Een van de vier salontafels heeft een strip als bovenblad en is daarmee de salontafel met de meest rustige print. Een andere variant heeft een print van de New York Brooklyn Bridge, eentje een typisch aangezicht van Londen. En de meest kleurrijke variant heeft regenboogprint. Salontafel zwart met print heeft een bovenblad van glas en is uitgevoerd met zwarte poten. Deze salontafel is dus makkelijk schoon te houden en is leuk ter decoratie, voor in de hoek van een kamer bijvoorbeeld. Kijk voor leuke decoratie bij onze accessoires.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 32 cm
Lengte
: 105 cm
In Showroom
: Nee
Breedte
: 55 cm

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.