0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Salontafel zwart met print

Sale
210,- 95 55% Je bespaart € 115,00
Productomschrijving
Deze salontafel zwart met print is verkrijgbaar in twee prints. Een van de twee salontafels heeft een strip als bovenblad en is daarmee de salontafel met de meest rustige print. Een andere variant heeft een print van de New York Brooklyn Bridge, eentje een typisch aangezicht van Londen. En de meest kleurrijke variant heeft regenboogprint. Salontafel zwart met print heeft een bovenblad van glas en is uitgevoerd met zwarte poten. Deze salontafel is dus makkelijk schoon te houden en is leuk ter decoratie, voor in de hoek van een kamer bijvoorbeeld. Kijk voor leuke decoratie bij onze accessoires.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 105 cm
Breedte
: 55 cm
Hoogte
: 32 cm
In Showroom
: Nee
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.