0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Salontafel vierkant Ede

Sale
225,- 140 38% Je bespaart € 85,00
Productomschrijving
Met deze salontafel vierkant kun je niet fout zitten. Je maakt hier meteen jouw woonkamer helemaal mee af. Salontafel vierkant Ede zorgt ervoor dat je niet alleen genoeg ruimte hebt om glazen en borden op te zetten, maar door de industriële uitstraling lijkt jouw kamer in één klap uit een woonmagazine te komen. Dat wil toch iedereen! Ben je een beetje creatief, dan kun je ook onze bijzettafel kopen en ze op een leuke manier bij elkaar zetten. Heb je meteen een uniek design! Door de donkerhouten kleur is het ook nog eens een echte eyecatcher! Op zoek naar meerdere meubels uit deze serie? Kijk dan ook eens naar tv-meubel Ede.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 60 cm
Breedte
: 60 cm
Hoogte
: 42 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Salontafel vierkant Ede.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.