0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Salontafel vierkant Ede

Sale
225,- 140 38% Je bespaart € 85,00
Productomschrijving
Met deze salontafel vierkant kun je niet fout zitten. Je maakt hier meteen jouw woonkamer helemaal mee af. Salontafel vierkant Ede zorgt ervoor dat je niet alleen genoeg ruimte hebt om glazen en borden op te zetten, maar door de industriële uitstraling lijkt jouw kamer in één klap uit een woonmagazine te komen. Dat wil toch iedereen! Ben je een beetje creatief, dan kun je ook onze bijzettafel kopen en ze op een leuke manier bij elkaar zetten. Heb je meteen een uniek design! Door de donkerhouten kleur is het ook nog eens een echte eyecatcher! Op zoek naar meerdere meubels uit deze serie? Kijk dan ook eens naar tv-meubel Ede.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 60 cm
Hoogte
: 42 cm
Diepte
: 60 cm
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Salontafel vierkant Ede.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.