0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Salontafel set Hamilton

240,-
Productomschrijving
De salontafel set Hamilton bestaat uit drie tafels, met alle drie een moderne tot industriële look. Je kunt namelijk kiezen uit oud eiken en beton. Zo maak je jouw woonkamer industrieel, of juist modern. Hamilton bestaat uit een salontafel set met een grote tafel en twee kleine tafels. Die je in elkaar kunt schuiven of naast elkaar kunt gebruiken. Je kunt ze zelfs helemaal los van elkaar gebruiken, en de grote tafel als salontafel neerzetten en de twee kleintjes als bijzettafels. Het onderstel van deze salontafel set is van donker metaal en voor het tafelblad kun je kiezen uit verschillende kleuren. De afmeting van de grote salontafel uit deze salontafel set is L120 x B60 cm. Van de kleine salontafel is de afmeting L54 x B54 cm. Deze salontafel is er ook van gerecycled hout. Kijk hier voor al onze salontafels
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 40 cm
Gewicht
: 35 kg
Lengte
: 120 cm
In Showroom
: Ja, in Tilburg, Amsterdam en Den Haag
Breedte
: 60 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Salontafel set Hamilton .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Salontafel set Hamilton vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.