0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Salontafel set Hamilton

260,-
  • Spaanplaat - ROU_Oud_eik
Productomschrijving
De salontafel set Hamilton bestaat uit drie tafels, met alle drie een moderne tot industriële look. Je kunt namelijk kiezen uit oud eiken en beton. Zo maak je jouw woonkamer industrieel, of juist modern. Hamilton bestaat uit een salontafel set met een grote tafel en twee kleine tafels. Die je in elkaar kunt schuiven of naast elkaar kunt gebruiken. Je kunt ze zelfs helemaal los van elkaar gebruiken, en de grote tafel als salontafel neerzetten en de twee kleintjes als bijzettafels. Het onderstel van deze salontafel set is van donker metaal en voor het tafelblad kun je kiezen uit verschillende kleuren. De afmeting van de grote salontafel uit deze salontafel set is L120 x B60 cm. Van de kleine salontafel is de afmeting L54 x B54 cm. Deze salontafel is er ook in andere varianten. Kijk hier voor al onze salontafels
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 60 cm
Hoogte
: 40 cm
Gewicht
: 35 kg
Lengte
: 120 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Salontafel set Hamilton .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Salontafel set Hamilton vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.