0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Salontafel rond Leno

429,- 275 36% Je bespaart € 154,00
  • Hout - Rou_Gerecycleerd_Hout
Productomschrijving
Deze mooie salontafel rond in set van drie is ideaal om een speelse en unieke zithoek mee te creëren. De salontafels zijn gemaakt van gerecycled hout, wat voor een heel natuurlijke sfeer zorgt in jouw woning. Je kunt de salontafels op verschillende manier neerzetten. Zo kun je altijd, heel makkelijk en zonder veel te verschuiven, zelf een andere zithoek maken. Voor wanneer je van verandering houdt! Je zou er ook voor kunnen kiezen één salontafel rond te gebruiken als salontafel en de twee kleinere als bijzettafel. De opties zijn eindeloos. Of de drie salontafel rond bij elkaar te zetten, voor zoveel mogelijk oppervlakte voor glazen of kommen chips. Je zithoek helemaal compleet maken? Kijk ook eens bij onze fauteuils.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 50/60/70 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam en Den Haag
Hoogte
: 30/38/45 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Salontafel rond Leno vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.