0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Salontafel Marmer

199.95,-
Productomschrijving
Deze salontafel in marmer is chic en elegant. Jouw woonkamer ziet eruit als 'a million bucks' met deze tafel. En dat voor een mooie prijs. Met deze prachtige ronde salontafel haal je een echte blikvanger in huis. Een ronde salontafel doorbreekt de strakke lijnen van jouw meubels en woning. Daardoor is een ronde salontafel niet alleen mooi, maar ook speels. Deze salontafel in marmer past perfect in een moderne woonstijl, maar ook in een neutraal interieur. Shop deze prachtige salontafel nu snel en veilig in de WOONENZO webwinkel of in één van onze fysieke woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 80 cm
Lengte
: 80 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.