0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Salontafel Lyon

115,-
Productomschrijving
Deze prachtige salontafel is een echte blikvanger. De salontafel Lyon komt uit de woonserie Lyon, die geheel is uitgevoerd in landelijke stijl. Zo haal je het plattelandsgevoel in huis, zelfs als je in de stad woont! De salontafel Lyon is een stevig exemplaar met een groot bovenblad. Je hebt dus genoeg ruimte voor hapjes en drankjes op de tafel! De woonserie Lyon bestaat onder andere uit een dressoir, tv-meubel, eettafel en deze salontafel. Maar het is uiteraard ook mogelijk om de salontafel apart aan te schaffen. Bekijk deze en de andere meubels uit deze serie hier.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 135 cm
Gewicht
: 25 kg
Breedte
: 68 cm
Hoogte
: 46 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Salontafel Lyon.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Salontafel Lyon vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.