0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Salontafel Kubos

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Salontafel Kubos vind je hieronder.
Productomschrijving
De salontafel Kubos heeft een romantisch ontwerp. Deze schattige, lieflijke salontafel past heel goed in een klassiek of landelijk ingerichte woonkamer. Het leuke is dat deze salontafel voorzien is van een rieten mand, voor het opbergen van papier, tijdschriften of andere dingen. Daarnaast heeft deze salontafel ook nog twee opbergvakken. Ook hier kun je items kwijt. De zijkanten zijn afgewerkt met een Frans design. Dit geeft het die romantische look. De salontafel Kubos is leverbaar in het wit en grijs. Ook nog op zoek naar andere woonkamer meubels? Kijk ook eens bij onze collectie hoekbanken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 119 cm
Hoogte
: 51 cm
Diepte
: 68 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.