0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95

Salontafel Kubos

190

Productomschrijving

De salontafel Kubos heeft een romantisch ontwerp. Deze schattige, lieflijke salontafel past heel goed in een klassiek of landelijk ingerichte woonkamer. Het leuke is dat deze salontafel voorzien is van een rieten mand, voor het opbergen van papier, tijdschriften of andere dingen. Daarnaast heeft deze salontafel ook nog twee opbergvakken. Ook hier kun je items kwijt. De zijkanten zijn afgewerkt met een Frans design. Dit geeft het die romantische look. De salontafel Kubos is leverbaar in het wit en grijs. Ook nog op zoek naar andere woonkamer meubels? Kijk ook eens bij onze collectie hoekbanken.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Breedte
: 119 cm
Diepte
: 68 cm
Hoogte
: 51 cm

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Salontafel Kubos vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.