0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Salontafel industrieel Amsterdam

199,-
Productomschrijving
Salontafel industrieel Amsterdam is echt een pareltje. Ideaal voor een industrieel interieur. Deze salontafel is voorzien van één lade. Aan beide kanten van de lade heeft de salontafel een vak waar je bijvoorbeeld je boeken of tijdschriften in kunt leggen. De salontafel heeft een soft close systeem. Wat betekent dat de lade niet met een klap sluit, maar dat deze rustig dicht gaat. Omdat deze salontafel op pootjes staat, is het makkelijk schoon te houden ónder de salontafel industrieel. In de serie Amsterdam zijn vele meubels beschikbaar. Waaronder ook een complete woonkamer Amsterdam.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 67 cm
Hoogte
: 38 cm
Lengte
: 125 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.