2
Kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Vaste lage bezorgkosten van 29,95
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Fysieke winkels

Salontafel grijs Roman

120
  • Spaanplaat - DE_Prata oak - 89 x 86 m

Productomschrijving

Deze salontafel grijs is één van de handigste die er is. Salontafel grijs Roman is namelijk een vierkante salontafel en past daardoor bij alle meubels en in ieder interieur. Maar ondanks dat dit niet de grootste salontafel is die we hebben, is deze zeer praktisch. Er zit een opbergruimte onderin en een lade. Hier kun je afstandsbedieningen in kwijt, of bijvoorbeeld viltjes. Een salontafel grijs past ook bij meerdere stijlen interieur, omdat het een neutrale kleur is. Deze salontafel hoort bij serie Roman. Hier zijn onder andere ook een dressoir, vitrinekast en tv-meubel in te krijgen. Kijk hier voor de complete collectie.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Lengte
: 89 cm
In Showroom
: Ja, in Tilburg, Amsterdam en Den Haag
Breedte
: 86 cm
Hoogte
: 37 cm
Gewicht
: 25 kg

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Salontafel grijs Roman .

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Salontafel grijs Roman vind je hieronder.

Bezorg- en montagedienst

Bezorgen

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis af te halen in onze showrooms in Tilburg en Amsterdam, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een meerprijs van €29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag, tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Je wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.


Montage

De meubels worden standaard geleverd als bouwpakket, inclusief montagehandleiding en bevestigingsmaterialen. Mocht je zelf niet zo handig zijn of het gewoon makkelijker vinden om de meubels door ons vakkundig te laten monteren, dan kun je gebruik maken van onze montagedienst. Hierbij worden jouw producten niet alleen geleverd maar ook uitgepakt en gemonteerd. Al het verpakkingsmateriaal nemen we weer mee terug. Let wel, wanneer je een hangunit laat monteren dan wordt deze alleen gemonteerd en niet opgehangen aan de muur. 

Voor de bezorg- en montagekosten plaats je het product in de winkelwagen en kijk je onder de verzendmethode bij Bezorgen inclusief of exclusief montage.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.