0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Salontafel Flair

370,-
  • Spaanplaat - mxf_Mumbai - 135 x 67 cm

Productomschrijving

De salontafel Flair heeft veel stoere, industriële tinten. De salontafel is uitgevoerd in een mooie, warme houtstructuur waardoor jouw woonkamer knus en natuurlijk oogt. Wat ook een groot voordeel is van deze salontafel, is dat deze gemonteerd thuis wordt geleverd. Geen gedoe met handleidingen en monteren dus! Het is heel makkelijk deze salontafel te decoreren. Planten steken mooi af tegen deze houtkleur. Maar ook decoratie in pasteltinten staan mooi bij salontafel Flair. In de collectie Flair zijn meerdere meubels verkrijgbaar, zoals een dressoir, een vitrinekast en een barkast. Ook een complete woonkamer Flair is een optie, mocht deze salontafel jouw interesse hebben.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 40 cm
Breedte
: 135 cm
Gewicht
: 45
Diepte
: 67 cm
In Showroom
: Ja (Amsterdam)
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Salontafel Flair .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Salontafel Flair vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.