0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Salontafel Flair

390,-
Productomschrijving
De salontafel Flair heeft veel stoere, industriële tinten. De salontafel is uitgevoerd in een mooie, warme houtstructuur waardoor jouw woonkamer knus en natuurlijk oogt. Wat ook een groot voordeel is van deze salontafel, is dat deze gemonteerd thuis wordt geleverd. Geen gedoe met handleidingen en monteren dus! Het is heel makkelijk deze salontafel te decoreren. Planten steken mooi af tegen deze houtkleur. Maar ook decoratie in pasteltinten staan mooi bij salontafel Flair. In de collectie Flair zijn meerdere meubels verkrijgbaar, zoals een dressoir, een vitrinekast en een barkast. Ook een complete woonkamer Flair is een optie, mocht deze salontafel jouw interesse hebben.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 40 cm
Breedte
: 135 cm
Gewicht
: 45
Diepte
: 67 cm
In Showroom
: Ja (Amsterdam)
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Salontafel Flair .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Salontafel Flair vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.