0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Salontafel Corina

Sale
255,- 155 40% Je bespaart € 100,00
  • Spaanplaat - ROU_Oud_eik
Productomschrijving
Salontafel Corina is een moderne salontafel met een speelse look. Door de plaat onderin staat deze salontafel heel stabiel. Deze salontafel kan uitgevoerd worden in drie kleuren. Namelijk oud eiken, hoogglans wit en hoogglans zwart. Het bovenblad is van glas. Zo kun je kiezen of je een super moderne salontafel wil, wanneer je voor hoogglans wit of zwart gaat. Of je kiest voor een moderne/landelijke variant, met de kleur oud eiken. Ook nog op zoek naar andere meubels voor jouw woonkamer? Kijk dan ook eens bij onze ruime collectie banken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 60 cm
Hoogte
: 45 cm
In Showroom
: Nee
Lengte
: 110 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Salontafel Corina vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.