0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Salontafel Corina

135,-

Productomschrijving

Salontafel Corina is een moderne salontafel met een speelse look. Door de plaat onderin staat deze salontafel heel stabiel. Deze salontafel kan uitgevoerd worden in drie kleuren. Namelijk oud eiken, hoogglans wit en hoogglans zwart. Het bovenblad is van glas. Zo kun je kiezen of je een super moderne salontafel wil, wanneer je voor hoogglans wit of zwart gaat. Of je kiest voor een moderne/landelijke variant, met de kleur oud eiken. Ook nog op zoek naar andere meubels voor jouw woonkamer? Kijk dan ook eens bij onze ruime collectie banken.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 45 cm
In Showroom
: Nee
Lengte
: 110 cm
Breedte
: 60 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Salontafel Corina vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.