0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Salontafel Corina

155,-
Productomschrijving
Salontafel Corina is een moderne salontafel met een speelse look. Door de plaat onderin staat deze salontafel heel stabiel. Deze salontafel kan uitgevoerd worden in drie kleuren. Namelijk oud eiken, hoogglans wit en hoogglans zwart. Het bovenblad is van glas. Zo kun je kiezen of je een super moderne salontafel wil, wanneer je voor hoogglans wit of zwart gaat. Of je kiest voor een moderne/landelijke variant, met de kleur oud eiken. Ook nog op zoek naar andere meubels voor jouw woonkamer? Kijk dan ook eens bij onze ruime collectie banken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 110 cm
Breedte
: 60 cm
Hoogte
: 45 cm
In Showroom
: Nee
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Salontafel Corina vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.