0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Salontafel Brooklyn

Adviesprijs 130,- 99 24%
Productomschrijving
De super handige salontafel Brooklyn komt met veel opbergruimte en vakken. Hier kun je veel spullen in kwijt, wat natuurlijk een must is bij een salontafel. Dit bijzonder design zorgt ervoor dat dit een echte blikvanger is. In de serie Brooklyn zijn alle meubels uitgevoerd met een soortgelijk design. Het dressoir, de vitrinekast en het tv-meubel bestaan uit dezelfde materialen en de unieke look. De eettafel bestaat uit dezelfde kleuren. Met meubels die perfect aansluiten op elkaar zorg je voor een rustige en georganiseerde uitstraling in jouw woonkamer. Shop alle salontafels nu online bij WOONENZO. Of kom langs in één van de woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 100 cm
Breedte
: 60 cm
Hoogte
: 40 cm
Te bekijken?
: Ja, in Eindhoven
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.