0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Salontafel Atlantis

55,-

Productomschrijving

Deze mooie salontafel in landelijke stijl is een echte beauty. Salontafel Atlantis is rechthoekig en heeft dus veel bovenblad. Kun je al je etenswaren of drankjes kwijt terwijl je met vrienden film kijkt. Of een gezellig avondje hebt met collega’s. De salontafel is leverbaar in de kleur lichte sonoma; een warme kleur. Om jouw woonkamer helemaal gezellig in te richten, neem dan eens een kijkje bij de hoekbanken.

Specificaties

Fysieke kenmerken
In Showroom
: Nee
Breedte
: 120 cm
Diepte
: 60 cm
Hoogte
: 40 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Salontafel Atlantis vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.