0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Salontafel Atlantis

Sale
195,- 75 62% Je bespaart € 120,00
Productomschrijving
Deze mooie salontafel in landelijke stijl is een echte beauty. Salontafel Atlantis is rechthoekig en heeft dus veel bovenblad. Kun je al je etenswaren of drankjes kwijt terwijl je met vrienden film kijkt. Of een gezellig avondje hebt met collega’s. De salontafel is leverbaar in de kleur lichte sonoma, wat een warme kleur is. Om jouw woonkamer helemaal gezellig in te richten, neem dan eens een kijkje bij de hoekbanken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 120 cm
Diepte
: 60 cm
Hoogte
: 40 cm
In Showroom
: Nee
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Salontafel Atlantis vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.