0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Salontafel Aliana

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Salontafel Aliana vind je hieronder.
Productomschrijving
De salontafel Aliana kan strak en modern, maar is ook verkrijgbaar met een landelijke vormgeving en landelijke materialen. Deze rechthoekige salontafel is namelijk beschikbaar in vier kleuren. Zo kun je zelf kiezen wat het beste bij jouw interieur past en wat jij natuurlijk het mooist vindt. In de kleuren Oud Eiken en Sonoma maak je er een warme, landelijke salontafel van. Met de hoogglans witte en zwarte variant (voor een kleine meerprijs) krijg je meteen die moderne look. Pas jouw salontafel aan naar de kleur van jouw bank bijvoorbeeld. Of naar de stijl van jouw woonkamer. Kijk ook voor leuke accessoires op onze website.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 140 cm
Breedte
: 80 cm
Hoogte
: 45 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.