0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Salontafel Aliana

125,-
Productomschrijving
De salontafel Aliana kan strak en modern, maar is ook verkrijgbaar met een landelijke vormgeving en landelijke materialen. Deze rechthoekige salontafel is namelijk beschikbaar in vier kleuren. Zo kun je zelf kiezen wat het beste bij jouw interieur past en wat jij natuurlijk het mooist vindt. In de kleuren Oud Eiken en Sonoma maak je er een warme, landelijke salontafel van. Met de hoogglans witte en zwarte variant (voor een kleine meerprijs) krijg je meteen die moderne look. Pas jouw salontafel aan naar de kleur van jouw bank bijvoorbeeld. Of naar de stijl van jouw woonkamer. Kijk ook voor leuke accessoires op onze website.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 140 cm
Breedte
: 80 cm
Hoogte
: 45 cm
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.