0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Royal Leather Cleaner 150ml

15.95,-
Productomschrijving
Oranje Leather Cleaner of Lederrein is geschikt op oppervlakkig vuil en vlekken uit leder te verwijderen
Tevens is het ideaal te gebruiken als voorbehandelingsmiddel bij gebruik van een lederonderhoudsproduct
Niet geschikt voor geschuurd leder (nubuck, suède en pilotenleder)
Het leer wordt ietswat schraal daarom na gebruik van Leather Cleaner is het raadzaam het leer direct te verzorgen met bijvoorbeeld Leather Care & Color
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: 150ml
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Royal Leather Cleaner 150ml.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.