0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Ronde salontafel Laveu

230,-
Productomschrijving
Ronde salontafel Laveu is beschikbaar in massief exotisch hout in twee kleuren: bruin en grijs. Deze mooie salontafel staat speels. Daarnaast is het een one-of-a-kind product, door de unieke vormgeving. Deze ronde salontafel is dus beschikbaar in twee industriële, stoere looks. Je kunt voor de houtlook gaan, of voor de betonlook. Heb jij veel grijze meubels, ga dan voor beton. Heb jij in jouw interieur veel gebruik gemaakt van natuurlijke kleuren en materialen, shop dan de houtlook ronde salontafel. Bekijk ook eens onze bijzettafels, om jouw zithoek helemaal compleet te maken en af te stylen!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 70cm
Hoogte
: 31 / 40 cm
Lengte
: 50 / 70 cm
Breedte
: 50 / 70 cm
Gewicht
: 18 kg
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Ronde salontafel Laveu vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.