0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Ronde salontafel hout Breda

Showmodel
219,-
Productomschrijving
Deze robuuste, ronde salontafel van hout zal het middelpunt in je woonkamer zijn! Door de combi van zwarte poten en houten blad zal deze tafel iedereen opvallen. Ronde salontafel hout Breda is mooi afgewerkt en tijdloos. Door het simpele, maar moderne design zal deze salontafel in elke stijl woonkamer goed tot z'n recht komen. Een ronde salontafel van hout is makkelijk te combineren met andere meubels en geeft een speelse look aan de kamer. Daarnaast is er genoeg bovenblad om veel spulletjes en eten op te zetten. Liever een kleine tafel voor naast je bed, in plaats van een ronde salontafel hout vóór je bank? Kijk dan eens bij onze bijzettafels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 43 cm
Diepte
: 50 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den Haag
Breedte
: 86 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Ronde salontafel hout Breda.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Ronde salontafel hout Breda vind je hieronder.

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.