0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Ronde fauteuil velvet

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Deze chique ronde fauteuil komt in het materiaal velvet, wat een heel elegante en dure uitstraling geeft. Zet deze fauteuil in jouw zithoek of in jouw woonkamer en je krijgt meteen een look die 'a million bucks' is! Door de ronde uitvoering krijgt deze fauteuil naast een chique, ook een speelse uitstraling. Omdat de stoel in het zwart komt, is deze makkelijk te plaatsen naast andere materialen en kleuren meubels. Zwart matcht namelijk overal mee. Ook leuk om te decoreren met een kleurrijk plaid of kussens met printjes. Bekijk de collectie fauteuils nu in de webshop. En neem ook eens een kijkje bij onze sidetables. Leuk te combineren met onze fauteuils.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Nee
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.