0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Ronde fauteuil velvet

140,-
Productomschrijving
Deze chique ronde fauteuil komt in het materiaal velvet, wat een heel elegante en dure uitstraling geeft. Zet deze fauteuil in jouw zithoek of in jouw woonkamer en je krijgt meteen een look die 'a million bucks' is! Door de ronde uitvoering krijgt deze fauteuil naast een chique, ook een speelse uitstraling. Omdat de stoel in het zwart komt, is deze makkelijk te plaatsen naast andere materialen en kleuren meubels. Zwart matcht namelijk overal mee. Ook leuk om te decoreren met een kleurrijk plaid of kussens met printjes. Bekijk de collectie fauteuils nu in de webshop. En neem ook eens een kijkje bij onze sidetables. Leuk te combineren met onze fauteuils.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.