0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Ronde bijzettafel Albini

Sale
189,- 140 26% Je bespaart € 49,00
Productomschrijving
Deze leuke, ronde bijzettafel in set van drie is een echte toevoeging aan je interieur. Bijzettafel Albini is een driedelige set, uitgevoerd in mat wit. Door de combinatie van houtkleur met wit, krijg je vanzelfsprekend de Scandinavische stijl in huis. De ronde bijzettafels zijn in elkaar te schuiven, maar natuurlijk ook los te gebruiken. Zo kun je er twee gebruiken als salontafel en één als ronde bijzettafel, of je zet ze allemaal bij elkaar. Let op! Dit is een uitlopend product. Dat betekent dat deze ronde bijzettafel uit onze collectie gaat. Voor Albini geldt dus "OP=OP".
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 50 cm
Lengte
: 50 cm
Gewicht
: 11 kg
Breedte
: 50 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Ronde bijzettafel Albini vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.