0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Ronde bijzettafel Albini

120,-
  • Spaanplaat - IDZ_Mat_Wit

Productomschrijving

Deze leuke, ronde bijzettafel in set van drie is een echte toevoeging aan je interieur. Bijzettafel Albini is een driedelige set, uitgevoerd in mat wit. Door de combinatie van houtkleur met wit, krijg je vanzelfsprekend de Scandinavische stijl in huis. De ronde bijzettafels zijn in elkaar te schuiven, maar natuurlijk ook los te gebruiken. Zo kun je er twee gebruiken als salontafel en één als ronde bijzettafel, of je zet ze allemaal bij elkaar. Let op! Dit is een uitlopend product. Dat betekent dat deze ronde bijzettafel uit onze collectie gaat. Voor Albini geldt dus "OP=OP".

Specificaties

Fysieke kenmerken
Lengte
: 50 cm
Gewicht
: 11 kg
Breedte
: 50 cm
Hoogte
: 50 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Ronde bijzettafel Albini vind je hieronder.

Let op!
Voor al onze showmodellen en uitlopende producten geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen en uitlopende producten net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel of een uitlopend product koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen en uitlopende producten te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen en uitlopende producten is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.