0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Ronde bijzettafel Albini

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Ronde bijzettafel Albini vind je hieronder.
Productomschrijving
Deze leuke, ronde bijzettafel in set van drie is een echte toevoeging aan je interieur. Bijzettafel Albini is een driedelige set, uitgevoerd in mat wit. Door de combinatie van houtkleur met wit, krijg je vanzelfsprekend de Scandinavische stijl in huis. De ronde bijzettafels zijn in elkaar te schuiven, maar natuurlijk ook los te gebruiken. Zo kun je er twee gebruiken als salontafel en één als ronde bijzettafel, of je zet ze allemaal bij elkaar. Let op! Dit is een uitlopend product. Dat betekent dat deze ronde bijzettafel uit onze collectie gaat. Voor Albini geldt dus "OP=OP".
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 50 cm
Gewicht
: 11 kg
Breedte
: 50 cm
Hoogte
: 50 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.