0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Rond vloerkleed jute

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Een rond vloerkleed van jute is een van de populairste trends momenteel. Jute is stevig materiaal en neutraal en leent zich daarom perfect voor een kleed. Je kunt een rond vloerkleed van jute natuurlijk ideaal bij je loungeset buiten neerleggen, maar ook bij je hoekbank of eethoek binnen. Je krijgt heel makkelijk een natuurlijk, maar toch stoer tintje zo. Dit materiaal is namelijk heel makkelijk met een landelijk, urban, bohemien en een industrieel interieur te combineren. Dit rond vloerkleed van jute is 120 cm x 120 cm. Neem een kijkje in een van onze woonwinkels in Den Haag, Amsterdam of Eindhoven voor dit vloerkleed.

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.