0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Rond kleed

Productomschrijving
Dit rond kleed komt in een felle kleur. Je kunt hier dus heel makkelijk de zomer mee in huis halen! Een felle kleur in een kleed zorgt ervoor dat alle aandacht naar het kleed gaat. En dat is natuurlijk wat je wil met dit rond kleed! Leuk om onder een salontafel te plaatsen of deels onder een bank of hoekbank. Bekijk al onze andere vloerkleden in één van onze woonwinkels. Onze woonwinkels zijn gevestigd in Eindhoven, Amsterdam en Den Haag. Om teleurstelling te komen kun je het best van tevoren even bellen of dit rond kleed aanwezig is in de betreffende showroom.
Wat klanten van ons vinden

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.