0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Relaxstoel Toulouse

235,-

Productomschrijving

Deze mooie lederlook relaxstoel is niet alleen heel comfortabel, maar ook nog eens heel praktisch. De relaxstoel Toulouse wordt geleverd inclusief de bijbehorende voetenbank. Zo kun je languit voor de televisie gaan liggen, zonder dat je last krijgt van je rug, nek of schouders. De rugleuning is verstelbaar en zowel de relaxstoel als de voetenbank kunnen 360° draaien. Deze stoel past altijd wel in jouw interieur, want de relaxstoel Toulouse is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en grijs. Ook nog op zoek naar een comfortabele bank voor bij jouw zithoek? Kijk dan ook eens bij onze ruime collectie bankstellen. En bestel deze in dezelfde kleur of hetzelfde materiaal als relaxstoel Toulouse.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Breedte
: 68 cm
Diepte
: 70 cm
Hoogte
: 107 cm

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.