1
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Protexx textile 3 zitplaatsen

80,-
Productomschrijving
Dit onderhoudsmiddel is ideaal voor een stoffen meubel en is zelf toe te passen. Zo houd je jouw meubels zoals banken, stoelen of fauteuils zo lang mogelijk in goede staat. De Protexx "doe het zelf" vlekkenbehandeling met twee jaar garantie. Met het garantiecertificaat heb je drie jaar garantie tegen vlekken. Indien je een meubel van textiel aanschaft en kiest voor de aanvullende vlekkenservice van Protexx, is jouw meubel gegarandeerd drie jaar vlekvrij.

1 x 500 ml Protexx textile Protector
1 x 250 ml Protexx textile Protector
1 x 100 ml Protexx Cleantex
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.