0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3
Productomschrijving
Dit onderhoudsmiddel is ideaal voor een stoffen meubel en is zelf toe te passen. Zo houd je jouw meubels zoals banken, stoelen of fauteuils zo lang mogelijk in goede staat. De Protexx "doe het zelf" vlekkenbehandeling met twee jaar garantie. Met het garantiecertificaat heb je drie jaar garantie tegen vlekken. Indien je een meubel van textiel aanschaft en kiest voor de aanvullende vlekkenservice van Protexx, is jouw meubel gegarandeerd drie jaar vlekvrij.

1 x 500 ml Protexx textile Protector
1 x 250 ml Protexx textile Protector
1 x 100 ml Protexx Cleantex

Let op: het garantiebewijs zit in de verpakking. Deze dien je te bewaren om aanspraak te maken op de garantie.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.