0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Prinsessenbed

140,-

Productomschrijving

Dit prinsessenbed is echt een topper voor in een meidenkamer. Geen enkel meisje zal verdrietig gaan slapen in dit fantastische bed. De kleuren en het design passen perfect bij een meidenkamer. En zijn ideaal voor een echt prinsesje! Jouw dochter gaat natuurlijk lekker vrolijk naar bed wanneer ze in dit bed mag slapen! Het prinsessenbed is van stevige spaanplaat gemaakt en het hout heeft een mooie afwerking waarbij roze natuurlijk de hoofdkleur is. Dit houdt de meisjeskamer lekker vrolijk. In deze prinsessen-serie zijn ook een complete slaapkamer, bureautje en een kledingkast beschikbaar. LET OP! Dit prinsessenbed komt exclusief een matras en een lattenbodem.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 84 cm
Gewicht
: 30 kg
Breedte
: 95 cm
In Showroom
: Ja, Tilburg en Amsterdam
Diepte
: 220 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Prinsessenbed .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Prinsessenbed vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.