0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Tekstbord Broken Heart Glas Grijs/Naturel

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Dit tekstbord met Engelse tekst is leuk voor op een kamer of een studio. Met kleine moeite en kleine uitgave, kun je jouw kamer of studio leuk inrichten met dit soort borden en schilderijen. Zo kun je jouw stijl meteen doorvoeren en wordt je kamer of studio echt jóuw kamer of studio!

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.