0
Opening nieuwe woonwinkel Eindhoven 10 april!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Vitrinekast Breda (ééndeurs)

179,-
Productomschrijving
Deze vitrinekast is perfect voor iedere woonkamer. Door het rustige en industriële design matcht vitrinekast Breda makkelijk met andere meubels. Omdat de kast zo compact is past hij bijna overal tussen en neemt hij dus niet veel plek in beslag. Deze vitrinekast staat hoog op de poten, waardoor je makkelijk kunt poetsen onder de kast en de ruimte waar dit meubel instaan ook ruimtelijker oogt. Door de combinatie van zwart glas en hout is dit een unieke kast, zo'n bijzondere kast vind je nergens! Je kunt decoratie uitstallen en zo krijgt je woonkamer of keuken meteen die chique uitstraling. Deze vitrinekast komt ook nog eens Inclusief LED verlichting. Wil je deze kast, maar dan iets groter? Kijk dan eens bij onze andere vitrinekast Breda.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 185 cm
Diepte
: 39 cm
Breedte
: 54 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in ons distributiecentrum in Tilburg of in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Je kunt jouw meubels ook thuis laten bezorgen door onze bezorgservice, voor een vergoeding van 29,95. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code en de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.