0
Opening nieuwe woonwinkel Eindhoven 10 april!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Ronde salontafel hout Breda

219,-
  • MDF - PS_Grijs_Eiken - 86 x 43 cm
Productomschrijving
Deze robuuste, ronde salontafel van hout zal het middelpunt in je woonkamer zijn! Door de combi van zwarte poten en houten blad zal deze tafel iedereen opvallen. Ronde salontafel hout Breda is mooi afgewerkt en tijdloos. Door het simpele, maar moderne design zal deze salontafel in elke stijl woonkamer goed tot z'n recht komen. Een ronde salontafel van hout is makkelijk te combineren met andere meubels en geeft een speelse look aan de kamer. Daarnaast is er genoeg bovenblad om veel spulletjes en eten op te zetten. Liever een kleine tafel voor naast je bed, in plaats van een ronde salontafel hout vóór je bank? Kijk dan eens bij onze bijzettafels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 50 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den Haag
Breedte
: 86 cm
Hoogte
: 43 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Ronde salontafel hout Breda.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Ronde salontafel hout Breda vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in ons distributiecentrum in Tilburg of in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Je kunt jouw meubels ook thuis laten bezorgen door onze bezorgservice, voor een vergoeding van 29,95. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code en de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.