0
Opening nieuwe woonwinkel Eindhoven 10 april!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Houten bijzettafel Breda

189,-
Productomschrijving
Deze mix van Scandinavische en industriële stijl maakt houten bijzettafel Breda een makkelijk te combineren item. Je hoeft je geen zorgen te maken over je interieur; de houten bijzettafel straalt naast een moderne, landelijke, leren of stoffen bank. Omdat de tafel een rond blad heeft, is er veel ruimte om decoratie zoals glazen of een leuke vaas op te zetten. Daarnaast geeft dat ronde een speels tintje aan je woonkamer. WOONENZO helpt jou aan goedkope, maar kwalitatieve meubels, in verschillende stijlen, soorten en materialen. Dus wacht niet te snel en koop veilig online! TIP! Leuk te matchen met salontafel Breda!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 57 cm
Diepte
: 32 cm
Breedte
: 55 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in ons distributiecentrum in Tilburg of in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Je kunt jouw meubels ook thuis laten bezorgen door onze bezorgservice, voor een vergoeding van 29,95. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code en de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.