0
Opening nieuwe woonwinkel Eindhoven 10 april!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Matras Denver (pocketvering)

110 Adviesprijs300,- 64% Je bespaart € 190,00
  • 90 x 200 cm
  • 70 x 200 cm
Productomschrijving
Het matras Denver is voorzien van pocketvering (7 zone) en heeft een dikte van 20cm. Het grote voordeel van dit matras is dat deze dubbelzijdig te gebruiken is. Daarnaast is de hoes afneembaar en uitwasbaar. Heel hygiënisch en prettig! Je kunt dus lang vooruit met dit matras. De afmetingen van het matras Denver gaan van in de breedte 70 cm tot 200 cm en in de lengte 200 cm. Bekijk nu onze bedden, om een bed bij jouw matras aan te schaffen, of andersom.

Pocketveringmatrassen zijn over het algemeen stevige matrassen voor mensen die het snel warm hebben en geen gewrichtsklachten hebben. Hoe meer veren er per vierkante meter in een matras zitten, des te beter wordt het gewicht van de persoon over de matras verdeeld. Hierdoor wordt een goede lighouding bevorderd.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Tilburg en Amsterdam
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in ons distributiecentrum in Tilburg of in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Je kunt jouw meubels ook thuis laten bezorgen door onze bezorgservice, voor een vergoeding van 29,95. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code en de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.