0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Onderlade kinderbed Reverse

70,-
Productomschrijving
De onderlade Reverse is voor het kinderbed Reverse 90 x 200 cm. Met deze onderlade kun je het bed Reverse compleet maken. En ervoor zorgen dat er extra opbergruimte is. De ruimte onder het bed gebruik je normaal gesproken toch niet, dus het is ideaal wanneer je deze op kunt vullen met een opbergfunctie. Hier kun je bijvoorbeeld slaapspullen in kwijt, of ondergoed. Scheelt je weer ruimte in de kledingkast. De onderlade is alleen leverbaar in de kleur wit, zodat deze perfect bij het bed past. Deze onderlade is bestaat uit één grote lade verdeeld in twee vakken. Kijk ook eens bij kinderbed Reverse, waar deze lade bij en onder hoort.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Gewicht
: 16 kg
Diepte
: 47 cm
In Showroom
: Nee
Hoogte
: 22 cm
Breedte
: 99,50 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Onderlade kinderbed Reverse.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.