0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Onderlade kinderbed Reverse

70,-
Productomschrijving
De onderlade Reverse is voor het kinderbed Reverse 90 x 200 cm. Met deze onderlade kun je het bed Reverse compleet maken. En ervoor zorgen dat er extra opbergruimte is. De ruimte onder het bed gebruik je normaal gesproken toch niet, dus het is ideaal wanneer je deze op kunt vullen met een opbergfunctie. Hier kun je bijvoorbeeld slaapspullen in kwijt, of ondergoed. Scheelt je weer ruimte in de kledingkast. De onderlade is alleen leverbaar in de kleur wit, zodat deze perfect bij het bed past. Deze onderlade is bestaat uit één grote lade verdeeld in twee vakken. Kijk ook eens bij kinderbed Reverse, waar deze lade bij en onder hoort.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 99,50 cm
Hoogte
: 22 cm
Diepte
: 47 cm
Gewicht
: 16 kg
In Showroom
: Nee
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Onderlade kinderbed Reverse.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.