0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Onderlade kinderbed Reverse

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
De onderlade Reverse is voor het kinderbed Reverse 90 x 200 cm. Met deze onderlade kun je het bed Reverse compleet maken. En ervoor zorgen dat er extra opbergruimte is. De ruimte onder het bed gebruik je normaal gesproken toch niet, dus het is ideaal wanneer je deze op kunt vullen met een opbergfunctie. Hier kun je bijvoorbeeld slaapspullen in kwijt, of ondergoed. Scheelt je weer ruimte in de kledingkast. De onderlade is alleen leverbaar in de kleur wit, zodat deze perfect bij het bed past. Deze onderlade is bestaat uit één grote lade verdeeld in twee vakken. Kijk ook eens bij kinderbed Reverse, waar deze lade bij en onder hoort.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 22 cm
Breedte
: 99,50 cm
Gewicht
: 16 kg
Diepte
: 47 cm
In Showroom
: Nee
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.