0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Onderlade kinderbed Reverse

70

Productomschrijving

De onderlade Reverse is voor het kinderbed Reverse 90 x 200 cm. Met deze onderlade kun je het bed Reverse compleet maken. En ervoor zorgen dat er extra opbergruimte is. De ruimte onder het bed gebruik je normaal gesproken toch niet, dus het is ideaal wanneer je deze op kunt vullen met een opbergfunctie. Hier kun je bijvoorbeeld slaapspullen in kwijt, of ondergoed. Scheelt je weer ruimte in de kledingkast. De onderlade is alleen leverbaar in de kleur wit, zodat deze perfect bij het bed past. Deze onderlade is bestaat uit één grote lade verdeeld in twee vakken. Kijk ook eens bij kinderbed Reverse, waar deze lade bij en onder hoort.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Breedte
: 99,50 cm
Gewicht
: 16 kg
Diepte
: 47 cm
In Showroom
: Nee
Hoogte
: 22 cm

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Onderlade kinderbed Reverse.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.