0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Dressoir Mora zwart/wit

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Dressoir Mora zwart/wit vind je hieronder.
Productomschrijving
Modern dressoir Mora is uitgevoerd in hoogglans wit en zwart. Dit is een uniek dressoir, want de meeste hoogglans meubels komen in één kleur. Dressoir Mora bestaat uit twee draaideuren en legplanken, voor wat grotere artikelen. En in het midden drie diepe lades, voor het opbergen van kleinere artikelen. Dit moderne dressoir is beschikbaar in twee afmetingen. Voor een meerprijs is dit dressoir ook leverbaar in 220 cm breed. In de serie Mora zijn meerdere meubels verkrijgbaar. Je kunt ervoor kiezen dit dressoir als statement meubel in jouw woonkamer te zetten en voor de rest van jouw meubels voor hoogglans wit te gaan.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 50 cm
Hoogte
: 83 cm
Gewicht
: 46 kg
Lengte
: 165 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.