0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Dressoir Mora zwart/wit

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Dressoir Mora zwart/wit vind je hieronder.
Productomschrijving
Modern dressoir Mora is uitgevoerd in hoogglans wit en zwart. Dit is een uniek dressoir, want de meeste hoogglans meubels komen in één kleur. Dressoir Mora bestaat uit twee draaideuren en legplanken, voor wat grotere artikelen. En in het midden drie diepe lades, voor het opbergen van kleinere artikelen. Dit moderne dressoir is beschikbaar in twee afmetingen. Voor een meerprijs is dit dressoir ook leverbaar in 220 cm breed. In de serie Mora zijn meerdere meubels verkrijgbaar. Je kunt ervoor kiezen dit dressoir als statement meubel in jouw woonkamer te zetten en voor de rest van jouw meubels voor hoogglans wit te gaan. Bekijk ook onze prachtige woonwinkels, om jouw zithoek compleet te maken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 165 cm
Hoogte
: 83 cm
Diepte
: 50 cm
Gewicht
: 46 kg
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.