0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Dressoir Mora zwart/wit

439,-
Productomschrijving
Modern dressoir Mora is uitgevoerd in hoogglans wit en zwart. Dit is een uniek dressoir, want de meeste hoogglans meubels komen in één kleur. Dressoir Mora bestaat uit twee draaideuren en legplanken, voor wat grotere artikelen. En in het midden drie diepe lades, voor het opbergen van kleinere artikelen. Dit moderne dressoir is beschikbaar in twee afmetingen. Voor een meerprijs is dit dressoir ook leverbaar in 220 cm breed. In de serie Mora zijn meerdere meubels verkrijgbaar. Je kunt ervoor kiezen dit dressoir als statement meubel in jouw woonkamer te zetten en voor de rest van jouw meubels voor hoogglans wit te gaan.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 50 cm
Hoogte
: 83 cm
Gewicht
: 46 kg
Lengte
: 165 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Dressoir Mora zwart/wit.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Dressoir Mora zwart/wit vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.