0
Kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Vaste lage bezorgkosten van 29,95
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Fysieke winkels

Hoekbank Mona (alle kleuren)

695
  • Soro (stof) - Soro_60 - Lounge vooraf gezien links

Productomschrijving

Hoekbank Mona is een mooie, moderne hoekbank, die in ieder interieur past. En met genoeg ruimte om op te zitten of zelfs op te liggen. Mocht je van stof houden, dan heb je geluk: want Mona is leverbaar in verschillende stoffen. En zelfs in lederlook. Ook dit kun je probleemloos aangeven bij het maken van de keuze. Lederlook ziet er vaak chiq uit en stof geeft een woning een knusse uitstraling. Hoekbank Mona komt met twee sierkussens, die krijg je er dus gratis van ons bij!

Houd er rekening mee dat de levertijd een schatting is en het leveren van de bank 1 of 2 weken uit kan lopen. Dit in verband met de leverancier. Houd er ook rekening mee dat deze bank op kleur wordt besteld. En dat deze daarom niet meer te retourneren of ruilen is.

Ook nog op zoek naar een leuke stoel voor bij je bank? Kijk dan ook eens onder de categorie fauteuils.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Lengte
: 278 cm
Diepte
: 90 cm
Gewicht
: 130 kg
Breedte
: 213 cm
Zithoogte
: 45 cm
Hoogte
: 82 cm
Zitdiepte
: 60 cm

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Hoekbank Mona (alle kleuren).

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Hoekbank Mona (alle kleuren) vind je hieronder.

Bezorg- en montagedienst

Bezorgen

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis af te halen in onze showrooms in Tilburg en Amsterdam, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een meerprijs van €29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag, tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Je wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.


Montage

De meubels worden standaard geleverd als bouwpakket, inclusief montagehandleiding en bevestigingsmaterialen. Mocht je zelf niet zo handig zijn of het gewoon makkelijker vinden om de meubels door ons vakkundig te laten monteren, dan kun je gebruik maken van onze montagedienst. Hierbij worden jouw producten niet alleen geleverd maar ook uitgepakt en gemonteerd. Al het verpakkingsmateriaal nemen we weer mee terug. Let wel, wanneer je een hangunit laat monteren dan wordt deze alleen gemonteerd en niet opgehangen aan de muur. 

Voor de bezorg- en montagekosten plaats je het product in de winkelwagen en kijk je onder de verzendmethode bij Bezorgen inclusief of exclusief montage.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.